+(373) 60 577 477

+(373) 602 111 22

Termeni de utilizare

1. CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI HOMESERVICE
1.1 Site-ul www.HOMESERVICE.md (Site-ul) este dedicat utilizării de către persoanele fizice si juridice în vederea achizitionarii de servicii, prestate de ”Lis Auto Grup” S.R.L.
Folosirea acestui Site implica acceptarea conditiilor propuse de ”Lis Auto Grup” S.R.L., cu Sediul in Chisinau, bd Negruzzi 5, adresa de e-mail info@homeservice.md.

1.2 HOMESERVICE îşi rezerva dreptul de a refuza accesul unor utilizatori la o parte sau la toate funcţiile Siteului HOMESERVICE cât si de a restrictiona procesarea unei comenzi in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor magazinului on-line HOMESERVICE sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele HOMESERVICE, dar si in cazul aparitiei unor erori tehnice pe parcursul in momentul plasarii / procesarii comenzilor. Activitatile frauduloase ale utilizatorilor vizeaza, fara a se limita la: plasarea de comenzi pe baza unor informatii/identitati false sau de pe alte conturi decat cele personale ale utilizatorului, etc.

1.3 Conținutul acestui document are scopul informării prealabile corecte și complete a clienților/potențialilor clienți cu privire la drepturile si obligațiile care le sunt aplicabile în cazul utilizării Site-ului și/ sau a achiziționării de produse și servicii HOMESERVICE îşi rezerva dreptul de a refuza accesul unor utilizatori la o parte sau la toate funcţiile Siteului

1.4 Astfel, utilizând Siteul, aveți posbilitatea de a vă informa cu privire la oferte HOMESERVICE.
HOMESERVICE isi rezerva dreptul de a solicita documente necesare procesarii comenzii dumneavoastra, cum ar fi: actul de identitate (pentru persoane fizice) sau certicat de inregistrare (pentru persoane juridice)

2. DREPTURI CU PRIVIRE LA INFORMAȚIILE EXISTENTE PE SITE
2.1 HOMESERVICE este proprietarul informațiilor și a conținutului existent pe Site.

3. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
3.1 Achiziționarea de servicii prestate de HOMESERVICE presupune indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute în acest proces. Prin parcurgerea procesului de achizitie de servicii prin intermediul Siteului, va exprimati expres consimtamantul in vederea furnizarii urmatoarelor date personale: numele/prenumele, adresa e-mail, numar de telefon, IDNO, serie si numar act de identitate.

3.2 HOMESERVICE asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidenţialităţii datelor cu caracter personal ale Clientului și respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private, în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal ale Clientului. În acest sens vă precizăm că Siteul utilizează măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informaților care se află in controlul nostru.

3.3 Furnizarea datelor solicitate este obligatorie. Refuzul furnizarii datelor va conduce la imposibilitatea finalizarii comenzii online, neîncheiarea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii serviciilor comandate.

3.4 Plățile on-line. În cazul platilor efectuate cu cardul, comercializarea se efectueaza prin intermediul solutiilor de plata online oferite de BC MAIB (WWW.MAIB.MD, care garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (tip card, numar de card, data expirarii, CVV, etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele LIS AUTO GRUP SRL. HOMESERVICE nu are acces la datele cardului. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

4. Pentru a cumpara si intra in posesia serviciilor oferite spre vanzare pe Site este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

1 ‐ INDEPLINIREA CERERII PENTRU INCHIRIEREA A APARTAMENTULUI/AUTOMOBILULUI
2 ‐ PRIMIREA PRIN E-MAIL CONFIRMARII DISPONIBILITATII
3 - EFECTUAREA PLATII.
4 – CONFIRMAREA REZERVARII PRIN E-MAIL.

Toate achitarile se efectuiaza in lei moldovenesti (MDL) . In cazul in care valuta operatiunii difera de valuta achitarilor, convertirea sumei operatiunei se efectuiaza conform cursului la operatiunele cu carduri de ziua decontarii ale bancii care deserveste sistemul de plati online.
Inainte de onorarea comenzilor HOMESERVICE isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica sau prin e-mail a clientilor.
HOMESERVICE isi rezerva dreptul de a solicita documente necesare procesarii comenzii dumneavoastra, cum ar fi: actul de identitate (pentru persoane fizice) sau certicat de inregistrare (pentru persoane juridice).

4.1. POLITICA RAMBURSARII/RETURNARII:

Platitorul nu poate solicita rambursarea mijloacelor banesti transferate.

5. CORESPONDENTA INTRE PARTI
Documentele pe care le vizeaza procesul de vânzare la distanță se vor transmite la următoarele adrese de contact: - e-mail: info@homeservice.md

6. LITIGII
6.1 Orice neînţelegere în legătură cu utilizarea magazinului Online HOMESERVICE va fi rezolvată pe cale amiabilă între părţi. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul poate fi înaintat, de către Client, spre soluţionare instanţelor judecătorești competente.

Pentru mai multe detalii vezi Contract INCHIRIEREA A APARTAMENTULUI si Contract INCHIRIEREA A AUTOMOBILULUI